Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Samen met The Floral Designers lanceren wij de Floral Collectie

Een prachtige nieuwe samenwerking is de afgelopen maanden tot stand gekomen met The Floral Designers van Anton van Baalen.

Naast ons brede assortiment en de diensten van Party Hands verzorgen wij nu ook bloemendecoratie. Daarbij is gekozen voor een herkenbaar assortiment. Specifiek gebaseerd op onze meubellijnen hebben The Floral Designers gezocht naar passende combinaties met vazen en bloemen. 




Op de webshop is het mogelijk de keus te maken voor diverse kleurstellingen in bloemen en diverse vazen. Wij kunnen het bloemwerk aanpassen aan het evenement en rekening houden met thema, omgeving en budget. Ook voor gehele inrichting of voorstellen voor een inrichtingsconcept kunt u nu bij ons terecht. Bij voorkeur op basis van persoonlijk contact en een briefing kunnen wij een passend voorstel in de voorbereiding van het evenement verzorgen. 

Onze Floral Collectie vindt u op onze webshop. Voor een projectmatige of conceptuele aanpak van uw evenement kiezen wij voor de persoonlijke aanpak die u van ons gewend bent en komen wij graag bij u langs. 

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.