Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Partners van Van der Kroft Events

Voor maatwerk op events bundelen wij de krachten met onze partner Lasso event & expo solutions. Samen met hun team van experts bouwen wij de mooiste creaties voor jouw event. Van stand- en eventbouw tot eyecatchers op het podium en complete tailormade beursconcepten.De wereld is aan het veranderen. Natural tableware kan het beste alternatief bieden voor plastic disposables. Onze partner Natural Tableware biedt servies, gemaakt van 100% natuurlijk restmateriaal of hergebruikte grondstoffen. Na gebruik is het servies composteerbaar of kan gerecycled worden.

Samen met onze partner Pure Flowers zorgen wij voor de perfecte bloemcreaties op het event. Wij luisteren naar je wensen en onderzoeken de boodschap die tijdens het event uitgedragen wordt. Dit is onze basis voor bloemstukken. Van subtiele tafelboeketjes tot verrassende eyecatchers.


Samen met onze partner FlexxGroup zorgen wij voor de perfecte personele invulling van jouw event. Vanuit een kwalitatief goede pool in de Randstad levert FlexxGroup geweldige gastheren en -vrouwen tijdens het event, op basis van jouw verwachtingen.Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.