Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Apparatuur

Apparatuur

85 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
TopCold  Koelkast RVS 600 ltr - 205 cm hoog
Product 4538
€ 81,50
Rieber  Warmhoudwagen Rieber 5/1GN
Product 4579
€ 78,00
  Stekkerdoos 230V 5 meter
Product 4614
€ 7,25
  Paellapan in frame 80cm
Product 4631
€ 65,00
  Friteuse 380V 2*9 ltr
Product 4600
€ 92,50
  Verlengsnoer 230V 10 meter
Product 4618
€ 7,50
  Terrasheater Flame
Product 9591
€ 67,50
  Terrasheater
Product 5031
€ 69,50
  Gasfles 10 kg
Product 6005
€ 33,50
  Aluminium frites lekbak
Product 4598
€ 5,40

Professionele horeca apparatuur huren

Op zoek naar professionele horeca- en catering apparatuur voor een evenement? Ontdek Van der Kroft Events, dé specialist in de verhuur van professionele catering apparatuur. Met onze topmerken en persoonlijke contact staan wij garant voor een zorgeloos evenement.

Bel onze accountmanager: 070-511 2426
 

Huur bij Van der Kroft Events al de benodigde horeca- en catering apparatuur voor evenementen

Onze hoogwaardige verhuur van horeca- en catering apparatuur is een begrip in de evenementenbranche. Bij de voorbereiding van de organisatie van het evenement denken wij actief mee om te zorgen dat aan alles wordt gedacht. Tussendoor overleggen? Dan is er persoonlijk contact met ons. Tijdens de opbouw van dhet evenement zorgen wij voor kundige installatie. Herkenbaar beter. Altijd persoonlijk.

Onze verhuur van horeca apparatuur

Horeca- en cateringpersoneel hebben professionele catering apparatuur nodig. Wij hebben een hoogwaardig assortiment apparatuur met alle benodigdheden om chefs en bediening te ondersteunen. Voor in de keuken hebben wij warmhoudwagens, warmtebruggen, ovens, koffiemachines, combisteamers en friteuses. Bekijk ook onze apparatuur om te koelen en de benodigde materialen voor het zetten van koffie en thee in grote hoeveelheden.

Bekijk Van der Kroft Rental

Horeca apparatuur huren voor zakelijke evenementen

Bij een zakelijk evenement is het belangrijk om de horeca apparatuur compleet te hebben. Niet elke eventlocatie is voorzien van voldoende koelkasten op de gewenste plek, of een barbecue in de buitenruimte. Onze verhuur van professionele (keuken)apparatuur is hierbij een uitkomst.

Van flessenkoeling tot warmhoudwagen huren

Bij Van der Kroft Events verhuren wij alle apparatuur die gewenst is bij de organisatie van een onderscheidend evenement. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij overal aan gedacht. Denk aan het huren van koelingen en vrieskasten, maar ook handige warmhoudwagens en flessenkoelingen. Voor flexibele catering verhuren wij diverse elektrische kookplaten, gasfornuizen en grillplaten. Onze zware apparatuur staat beschermd in een frame en is gemakkelijk verrijbaar.
 

Hoogwaardige merken horeca apparatuur

Bij de verhuur van horeca apparatuur is de kwaliteit van groot belang. Een koelkast of barbecue moet naar behoren werken tijdens het gehele evenement. Wij leveren daarom alleen horeca apparatuur van hoge kwaliteit en topmerken als Metos, Rieber, Bravilor, Blanco, Rational, Caterchef en Electrolux. Van der Kroft Events levert in heel Nederland en na afloop halen wij de apparatuur weer op. Schoonmaken is niet nodig. Wij regelen de grondige reiniging en voeren controles uit van onze materialen in Wassenaar. Neem gerust contact op om alle voorwaarden door te spreken.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.