Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland

Bestek

87 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Amefa  Elegance opscheplepel
Product 2775
€ 0,60
Amefa  Elegance sla couvert
Product 2770
€ 0,90
Amefa  Soepopscheplepel met haak
Product 2612
€ 0,90
Amefa  Dressinglepel Buffet met haak
Product 2611
€ 0,55
  Amuselepel
Product 2767
€ 0,40
  Amuselepel porselein
Product 2766
€ 0,41
  Kreeftentang
Product 2768
€ 0,62
  Kreeftenhaak
Product 2769
€ 0,18
  Victorinox broodmes
Product 2640
€ 2,25
  Ham-/zalmmes
Product 2639
€ 1,84
  Krokettentang
Product 2613
€ 0,57
  Pastatang
Product 2614
€ 1,08
Iittala  Serveerlepel
Product 3220
€ 1,95
Iittala  Taartschep
Product 3221
€ 1,98
Amefa  Taartmes/ schep
Product 2590
€ 0,82

Hoogwaardig bestek huren bij Van der Kroft Events

Bestek huren voor een evenement? Ontdek de kunst van tafeldecoratie met ons hoogwaardige bestek. Ons bestek voegt een vleugje elegantie toe aan het evenement. Bekijk ons onderscheidende en uitgebreide assortiment, of neem contact op voor persoonlijk advies.

Bel onze accountmanager: 070-511 2426
 

Ontdek de hoge kwaliteit van onze bestek verhuur

Wij zijn expert in de verhuur van hoogwaardig bestek, servies en glaswerk. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd bestek dat aansluit op het concept van het evenement. Als partner selecteren en leveren wij bestek van de beste kwaliteit. Maak daarom kennis met onze topmerken S|P Collection, Alessi, Amefa, Hepp en WMF.

Omdat wij jarenlang ervaring hebben met het creëren van onderscheidende concepten, weten wij hoe we het evenement compleet kunnen maken. Alles moet kloppen! Wij geven daarom graag deskundig advies over bestek dat aansluit op de sfeer van een (walking) diner. Gedurende het gehele verhuurproces is er persoonlijk contact met ons. Bekijk ons prachtige assortiment van mastiek, glazen en servies, of neem contact op voor deskundig advies.

Neem direct contact op




Welke soorten bestek verhuren wij?

Van der Kroft Events verhuurt bestek in de kleuren RVS en mat goud. Bekijk ons uitgebreide assortiment bestek. Wij verhuren:

● Tafelvorken
● Tafelmessen
● Tafellepels
● Cocktailvorkjes
● Vismessen
● Vislepels
● Botermesjes
● Bestek voor desserts
● Koffie- en mokkalepels
● Dressing- en sauslepels
● Soepopscheplepels
● Amuselepels
● Kreeftentangen
● Divers bestek voor opscheppen en serveren


Zo belangrijk is onderscheidend bestek voor een evenement

Een prachtige gedekte tafel laat een blijvende herinnering achter bij gasten. Het bestek mag stralen, maar moet ook luxe aanvoelen en één geheel vormen met de uitstraling van het diner. Het gaat verder dan slechts een functioneel hulpmiddel. Bestek vertelt een verhaal en dat verhaal moet naadloos aansluiten op het concept van het diner. Maak het verhaal compleet met het unieke Alessi Dressed of het Terno Gold bestek. Elk zorgvuldig geplaatste mes, vork en lepel draagt bij aan de esthetiek en de sublieme ervaring. Bij Van der Kroft Events begrijpen we hoe belangrijk onderscheidend bestek is voor jouw evenement. Onze uitgebreide selectie biedt daarom een scala aan stijlen en ontwerpen.
 

Welk bestek huur je voor welk event? Vraag ons om advies

Het kiezen van het juiste bestek voor een evenement kan een uitdagende taak zijn. Daarom helpt Van der Kroft Events je graag door deskundig advies te geven. Heb je al gedacht aan het huren van pastatangen of serveerlepels? En is er naast een prachtige taart ook al een taartschep? Samen spreken we het evenement geheel door.

Verder begrijpen wij dat het bestek niet alleen een functionele rol speelt, maar ook een esthetische component vormt om de uitstraling van het evenement af te maken. RVS-bestek straalt een moderne, tijdloze elegantie uit en past goed bij zakelijke evenementen en formele diners. Het geeft een gevoel van verfijning en precisie aan de gedekte tafel. Aan de andere kant voegt mat goud bestek een vleugje luxe en warmte toe, waardoor het perfect is voor feestelijke aangelegenheden.
 

Bestek verhuur door heel Nederland

Wij leveren bestek voor evenementen door heel Nederland op de afgesproken dag en locatie. Na afronding van het evenement komen we het bestek weer tijdig ophalen. Het schoonmaken van het bestek verzorgen wij volledig.


Veelgestelde vragen

Kan ik bestek vies retourneren?

Bestek mag vies geretourneerd worden. Van der Kroft Events regelt de nauwkeurige reiniging van het bestek. Wij hanteren schoonmaakkosten voor vies geretourneerde artikelen.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.