Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Concept

Event styling

Zoek je eventstyling voor grootschalige bijeenkomsten, congressen of festivals van 3000 gasten of juist intieme diners, jubilea, netwerkborrels of bruiloften voor 100 genodigden? Ons team staat voor je klaar om je event tot in de puntjes te stylen en in te richten met meubilair, servies en decoratie.

Lookbook

Nieuwsgierig geworden naar onze verschillende concepten voor je event? Download hier ons lookbook voor inspiratie. Voor ieder concept hebben we een selectie aan servies, meubilair en decoratie die samen zorgen voor de perfecte sfeer.

Maatwerk concept

Wil je liever een concept helemaal op maat laten ontwikkelen? Ook dat is mogelijk. Onze ervaren stylisten staan voor je klaar om samen je specifieke wensen te vertalen naar een uniek stylingconcept. Met behulp van een 3D tekening en moodboard komen je wensen tot leven.

Thema moodboards

Voor specifieke events zoals festival, zomerfeest, bruiloft en kerstdiner hebben we moodboards samengesteld. Neem contact met ons op om deze moodboards te ontvangen.
Voor al je events verzorgen wij graag de volledige eventstyling. Of het nu gaat om grootschalige bijeenkomsten, congressen of festivals van 3000 gasten of juist om intieme diners, jubilea, netwerkborrels of bruiloften voor 100 genodigden, wij staan voor je klaar om je event tot in de puntjes te stylen en in te richten met meubilair, servies en decoratie.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.