Van der Kroft Events vernieuwt zichzelf.

Ons bedrijf is in de afgelopen jaren onder leiding van Willem van Essen geëvolueerd tot een brede en gespecialiseerde dienstverlener in de event markt. Met hoogwaardige producten en persoonlijke dienstverlening wordt vanuit Wassenaar de gehele Randstad en daar buiten bediend.

Het belang van het slagen van een event is altijd onverminderd groot. Sterker nog, is alleen maar groter geworden. Bedrijven hangen er hun identiteit en merkbeleving aan op of het moet een belangrijke gebeurtenis markeren. Dat maakt het een kunst om de juiste mensen in de juiste sfeer bij elkaar te brengen en er voor te zorgen dat er werkelijk verbinding ontstaat. De inrichting van het event moet de boodschap van het event ondersteunen en versterken.

Willem van Essen hierover:
“De ontwikkelingen in de eventmarkt vragen om een integrale aanpak vanuit specialismen. Al ruim 10 jaar zetten wij ons vanuit twee organisaties in om ontmoetingen beter te maken. Om dit nog beter te doen voegen we deze organisaties samen in één bedrijf waarin we werken vanuit vier specialismen. Hiermee zetten we opnieuw een grote stap naar een succesvolle toekomst, waarin we verdere groei verwachten, uitbreiding van ons werkgebied en een versteviging van onze marktpositie.”

Zo heeft het gezamenlijke bedrijf Van der Kroft Party Rental en Van der Kroft Party Hands gevestigd in Wassenaar vanaf 1 mei 2019 een nieuwe naam: Van der Kroft Events. Ook het logo, de huisstijl en de website (www.vdkroft.nl) zijn geheel vernieuwd. Het motto van de organisatie ‘Herkenbaar beter. Altijd persoonlijk.’ blijft wel gehandhaafd.

De dienstverlening wordt uitgebreid en duidelijker gepositioneerd met vier nieuwe labels die zowel integraal als apart van elkaar zijn af te nemen:
Van der Kroft Concept   –    voor ideeën voor vormgeving event en realisatie van sfeer en uitstraling;
Van der Kroft Rental      –    voor de huur van ons bekende assortiment;
Van der Kroft People     –    voor het inlenen van hospitality medewerkers;
Van der Kroft Works      –    voor de opbouw- en afbouwwerkzaamheden en ondersteunende diensten.


Voor meer informatie:
Willem P. van Essen, directeur, telefoon: 070 511 24 26, email: willem@vdkroft.nl
Van der Kroft Events, Marineweg 15, 2241 TX Wassenaar
Schrijf je in en blijf op de hoogte

Divide

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.