Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Wij zijn Van der Kroft Events. Een groot, veelzijdig en gedreven team. Allemaal hebben we een eigen specialisatie. Zo bouwen we met elkaar aan events. Het belang van slagen van een event wordt steeds groter. Sterker nog, is alleen maar groter geworden. Bedrijven hangen hun identiteit en merkbeleving aan een evenement of het moet een belangrijke gebeurtenis markeren. Het is de kunst de juiste mensen in de juiste sfeer bij elkaar te brengen zodat werkelijke verbinding ontstaat. De inrichting van het event moet de boodschap van het event ondersteunen en versterken. Met onze teams werken wij dagelijks aan ‘Wij maken ontmoetingen beter’.


Het magazijn heeft verschillende afdelingen, zoals het groot- en kleinmagazijn. Hier maken we onderscheid tussen de catering apparatuur, meubilair, mastiek en decoratie.


In onze retourhal komen alle artikelen terug van een evenement. We controleren de kwaliteit en kwantiteit. De gebruikte artikelen en apparatuur worden schoongemaakt, gecontroleerd en gekeurd voordat deze weer in het magazijn worden gezet voor het volgende evenement.


Wij hebben een vast team van betrouwbare chauffeurs die begrijpen dat bezorgen en ophalen meer is dan transport. Persoonlijk contact staat bij ons voorop!

Artikelen die worden afgekeurd op beschadigingen worden gerepareerd door onze specialisten. Naast de reparatie van onze materialen bedenken en maken we zelf een gedeelte van ons assortiment en emballage.

Onze stylisten voeren het thema van het event door in alle details. Van de inrichting en decoratie tot bijpassend mastiek. Ideeën zetten we om naar moodboards en 3d-tekeningen. Aan de hand van de tekeningen worden de events opgebouwd.


De aanvragen en bestellingen komen binnen op de afdeling Sales. We onderzoeken samen met onze contactpersonen de wensen voor de invulling van de styling, de benodigde catering apparatuur, mastiek en meubilair. Wij begrijpen als geen ander de noodzaak van timing en een correcte afhandeling. Het juiste materiaal op de juiste tijd & plek.

Na het binnenkomen van jouw order wordt de order verwerkt in de planning. Iedere dag leggen zij de puzzel. Van het picken van de order, het inladen van de wagen, de ritten die worden gereden tot wanneer welke order schoongemaakt en terug in het magazijn wordt gezet.


Sinds 2006 is Willem van Essen de eigenaar van Van der Kroft Events. Sindsdien heeft het bedrijf een mooie groei en ontwikkeling doorgemaakt. Met onze vier labels Concept, Rental, People en Works bieden we een brede dienstverlening voor elk event.Gastvrijheid is mensenwerk en vraagt om inlevingsvermogen. Dat is waarom je werkt op evenementen met Van der Kroft People. Samen maken we de juiste match voor elk event. Voor de invulling van bediening, parkeerwachten, verkeerregelaars of chauffeurs hebben wij met FlexxGroup onze vaste partner. De FlexxGroup verzorgt voor Van der Kroft People alle aanvragen en heeft contact met jou over de invulling en voorwaarden.Van der Kroft Works is de versterkende schakel voor jouw event en zorgt ervoor dat de inrichting staat zoals uitgetekend. Wij nemen met een professioneel team de voorbereiding van je event uit handen
Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.