Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

KlantenserviceMaatschappelijk verantwoord ondernemen
Van der Kroft Events is founding partner van Greenbookings - een initiatief om de event- en vergaderbranche gezamenlijk te verduurzamen. Dat doen ze in eerste instantie door het planten van bomen om zo de CO2-uitstoot te compenseren.

Greenbookings
Greenbookings, statutair opgericht in 2023 en ingeschreven in de gemeente Hilversum, heeft geen winstoogmerk en werkt met een duidelijk beleidsplan en een meerjarenbegroting. Alle donaties worden uitgegeven aan bebossingprojecten van samenwerkingspartner Life Terra of aangewend voor het runnen en verder laten groeien van Greenbookings.

Greenbookings levert een concrete bijdrage aan een groenere evenement- en vergaderbranche. Zij willen de evenementen- en vergaderbranche in Nederland blijvend verduurzamen. Het doel is de komende jaren te groeien en samen met de aangesloten locaties vanaf 2027 minimaal 200.000 bomen per jaar te planten.
Naast het planten van bomen willen zij een inspiratie partner zijn voor de evenementen- en vergaderbranche om zo andere initiatieven te signaleren of zelf nog te initiëren.

Greenbookings werkt samen met partner Life Terra. Deze stichting bestaat al ruim 20 jaar en plant bossen in Nederland en in het buitenland voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

In samenwerking met Life Terra wil Greenbookings zo veel mogelijk bomen planten in het binnen- en buitenland. Hiervoor promoten zij de stichting op zoveel mogelijk manieren en leggen voornamelijk contact met evenementen- en vergaderlocaties, samenwerkingsverbanden, intermediairs en brancheverenigingen.

Bij Greenbookings is de missie duidelijk: ze streven ernaar de evenementensector te leiden naar een duurzame toekomst. Het doel is om samen met evenementenbranche zoveel mogelijk bomen te planten, met de ambitie alle CO2-uitstoot van vergader- en evenementenlocaties te compenseren. Greenbookings is vastbesloten om positieve verandering te brengen door actie te ondernemen en onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties.


Benieuwd naar de resultaten die Greenbookings tot nu toe heeft behaald? Bekijk de huidige stand hier.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.