Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Op weg naar het 50 jarig bestaan

Van der Kroft Party Rental kent een lange historie als verhuurbedrijf van catering benodigdheden. In de Kamer van Koophandel dateert de eerste inschrijving al uit augustus 1971.

De familie Van der Kroft heeft dit mooie bedrijf opgericht en lange tijd geleid. De eerste jaren waren onder leiding van de oprichter J.J.J. (Job) van der Kroft samen met zijn echtgenote. Van der Kroft was aanvankelijk gevestigd aan het Schulpplein in Wassenaar en is vanwege de succesvolle groei in de jaren daarna een aantal keren verhuisd. Via de Van Hallstraat heeft het bedrijf zich vervolgens gevestigd binnen de huisvesting van Tacx aan de Rijksstraatweg in Wassenaar. In 2003 is de stap naar het huidige pand aan de Marineweg gemaakt. Ook daar is recent weer uitgebreid door inbreiding met een naastgelegen pand. Het bedrijf is lange tijd geleid als eenmanszaak. Nadat zoon Jaap van der Kroft zijn intrede had gemaakt is het bedrijf vanaf 1990 voortgezet als VOF met als vennoten J.J.J. van der Kroft (1927) en zijn zoon J.A.J. (Jaap) van der Kroft (1964). Jaap van der Kroft heeft het bedrijf met name in de Haagse regio verder ontwikkeld en succesvol gemaakt. In 1996 werd het bedrijf voortgezet als BV met Jaap van der Kroft als DGA. De omzet van het bedrijf steeg onder leiding van Jaap van der Kroft in de hausse van de jaren ’90 explosief. In 1999 heeft Jaap van der Kroft het bedrijf verkocht aan De Boemer Groep, een investeringsmaatschappij. Eind 1999 heeft Jaap van der Kroft zijn actieve betrokkenheid aan het bedrijf beëindigd.

Vanaf 2006 is het bedrijf weer in familie traditie teruggekeerd en zijn Willem en Milou van Essen volledig eigenaar van het bedrijf. Sindsdien heeft het bedrijf een mooie groei en ontwikkeling doorgemaakt. De focus op de gehele randstad en een positionering gericht op de ‘ontzorging’ van haar opdrachtgevers met een brede dienstverlening en kwalitatief aanbod van producten en diensten. In de afgelopen jaren is een nieuw bedrijf ontwikkeld en inmiddels verzelfstandigd, TROTS Hospitality BV. Een hospitality uitzendbedrijf onder de naam Party Hands. Zowel Van der Kroft Party Rental als TROTS Hospitality zijn samen in Wassenaar gevestigd.


Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.