Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Vintage servies waar je écht blij van wordt!

Travelling Tableware heeft zich gespecialiseerd in prachtig vintage servies, bestek, glaswerk en accessoires. Deze authentieke materialen geven elke lunch, high tea of diner een sfeervolle ambiance.

Deze bijzondere collectie van vintage producten is ontstaan door een gezonde afkeer tegen de wegwerpmaatschappij en een voorliefde voor tweedehands spullen. Nog steeds wordt dit aanbod uitgebreid, met vondsten uit o.a. Frankrijk en België. Door de vele verschillende collecties en mooie merken als Bavaria, Limoge, Paragon, Royal Albert, Royal Osborn en Queen's kunnen er verrassende combinaties worden gemaakt of kan er juist voor eenheid gekozen worden.






Bent u geïnteresseerd in het servies van Travelling Tableware? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de vele mogelijkheden van dit concept persoonlijk te bespreken. We bespreken de locatie, de planning, het aantal gasten en de gelegenheid van het evenement zoals een huwelijk of een diner. We zijn benieuwd naar uw wensen en verwachtingen voor deze feestelijke gelegenheid. Hierna kunt u een passend voorstel van ons verwachten.

Bel 070 511 2426 of mail naar info@vdkroft.nl. 

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.