Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Nieuwsbrief september 2018

Kerstmis 2018 - Jingle bells, jingle bells. Jingle all the way. Over een maand of vier is het alweer zover! Kerstmis. Wij zijn er klaar voor en hebben onze showroom al geheel in stijl ingericht!


Om van jouw kerstevent iets bijzonders te maken hebben we creatieve concepten bedacht. De mogelijkheid bestaat geheel naar wens een concept samen te stellen en te laten realiseren. Hierbij leveren wij geheel in stijl, passend meubilair en mastiek. Wij creëren graag een onvergetelijke Kerst.

Graag nodigen we je uit om je onder te dompelen in de Kerstsfeer. Neem contact met ons op door te bellen naar 070 511 2426 of mail naar info@vdkroft.nl

Thuis in grote events


Met gepaste trots kijken we, samen met World Forum The Hague, nog één keer terug op een geslaagde Volvo Ocean Race met de Awards Night als afsluiter.
Sebastiaan de Grip, F&B manager World Forum The Hague: "Mede dankzij het proactief meedenken van Van der Kroft hebben wij qua personeel, mastiek en logistiek een perfect evenement kunnen uitvoeren. Met als resultaat een super tevreden opdrachtgever."

Afgelopen periode zijn wij bezig geweest met de voorbereidingen van ons terugkerend project KLM Open op The Dutch in Spijk. Dit project hebben wij vorige week met succes gerealiseerd. Dit is ieder jaar weer een mooie en uitdagende samenwerking met Vermaat Party Service waar wij met plezier op terugkijken.Nieuw in ons assortiment!

Wij breiden onze mogelijkheden tot inrichting en assortiment continue uit. Afgelopen maand hebben wij Chesterfield banken en Pallet Hockers met stevig kussen opgenomen in ons assortiment met als doel totaalconcepten te verrijken. Met deze artikelen kunnen wij een robuuste maar stijlvolle lounge creëren.

Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie over deze artikelen.

Herfsttrend 2018: Zwoel Zwart

Een 'kleurloze' inrichting saai? Helemaal niet! Deze combinatie met zwart meubilair is juist classy en stijlvol! Het geeft een diner, huwelijksfeest of elk ander evenement een stoere en elegante uitstraling. Door kleurrijke accenten toe te voegen, creëer je een moderne touch. 

Van der Kroft breidt uit!

De zomer is een mooie periode om nieuwe plannen te maken én uit te voeren. Om onze klanten goed te blijven bedienen hebben we ons assortiment vergroot en hiervoor hebben we extra ruimte nodig. Onze zogenoemde Hangarweg-hal is verbouwd en heeft een vergroting van opslagcapaciteit en werkruimte gekregen.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.