Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Nieuwsbrief juli 2018

Volvo Ocean Race groot succes! De zeilwedstrijd om de wereld is dit jaar voor het eerst geëindigd in Scheveningen.

Acht dagen lang stond de haven van Scheveningen in het teken van de watersport en waren er vele activiteiten te doen. Tijdens dit event hebben wij een mooie samenwerking gehad met Vermaat Partyservice.De Volvo Ocean Race is afgesloten met de prijsuitreiking tijdens de Awards Night die plaatsvond op 30 juni in het World Forum The Hague. Tijdens dit event konden gasten ongedwongen genieten van een walking dinner. Het VIP gedeelte was de plek waar genodigden samenkwamen voor een heerlijk diner. Wij hebben al het mastiek voor dit geweldige evenement geleverd.
Party Hands ontvangen gasten tijdens de Awards Night

Tijdens de Awards Night werden 1750 gasten verwelkomd door het team van Party Hands. Het topteam was het visitekaartje van het event en stonden bij de bar klaar om de gasten te ontvangen. De horecatoppers hadden een passende outfit en werden voordat het event begon, onder handen genomen door visagisten. In zijn geheel een stijlvolle combinatie met de juiste uitstraling.
Herfsttrend 2018: Classy en stijlvol

Terwijl de zomervakantie bijna is begonnen zijn wij al bezig met het najaar. Ter inspiratie hebben wij deze trend geselecteerd die in de herfst tot zijn recht komt. Classy en stijlvol zijn de kenmerken die bij deze ambiance passen.

Wees op tijd voor de tweede seizoenshelft!

Hij zit er bijna op, de eerste helft van 2018. Tijd om terug te kijken naar de afgelopen drukke periode, even op adem te komen en weer door naar het topseizoen in het najaar! Heb je al partijen in de agenda staan voor september? Vraag je materiaal alvast aan via de website, e-mail of via je vaste contactpersoon. Wij reserveren de materialen graag op tijd voor je, zodat je niet misgrijpt!

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe!

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.