Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Nieuwsbrief december 2019

Nieuwe producten
Ons assortiment is uitgebreid met nieuwe artikelen. Op de webshop zijn de volgende artikelen toegevoegd;

de "Open Frame" statafels, verschillende varianten van de Waxinehouder “Samen”, de serie “Usko” en de serie “Escura” zijn uitgebreid.
Onze concepten hebben we uitgebreid met de meubellijn “Kopenhagen”. Een serie die refereert aan het onderscheidende minimalistische Scandinavisch design. Perfect in zijn eenvoud en elegantie.Ben je benieuwd hoe ons team de nieuwe artikelen combineert? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee met advies op maat en een totaalconcept.

 .  
Prijsverhogingen 2020 bij Van der Kroft Events
Ook wij ontkomen er niet aan de kostenverhogingen die wij doorbelast krijgen van diverse leveranciers voor het komend jaar te verdisconteren in onze dienstverlening. Door samen met onze relaties te blijven werken aan productiviteitsverbeteringen proberen we deze stijgingen beperkt te houden. Wij verhogen vanaf 1 januari ons totale pakket gemiddeld met 2,8%. Sommige artikelen stijgen iets in prijs, anderen niet. Voor al reeds ingeboekte orders voor 2020 gelden deze verhogingen uiteraard niet.
Mochten naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen zijn, dan graag even contact met ons.


Binnenkort een nieuwjaarsreceptie organiseren?
Wij helpen je graag op weg! Met een specifieke boodschap of thema creëren wij een passende inrichting en sfeerdecoratie voor je Nieuwjaarsevent.

Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden:
070 511 2426


Even voorstellen: Onze nieuwe collega Dorien Schrama
Ons team is versterkt met onze nieuwe collega Dorien! De stapels stylingbladen kunnen bij het oud papier! Want dankzij Dorien krijgen onze opdrachtgevers alle stylinginspiratie die zij zoeken. Zij weet de wensen en doelstellingen van het event helder te krijgen en vertaalt dit in de perfecte sfeer. Dorien heeft bijna 10 jaar ervaring in de styling van uiteenlopende evenementen. Wij zijn blij met haar komst!
Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!


Warme groet, 

Team Van der Kroft Events
070 - 5112426
info@vdkroft.nl


Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.