Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Nieuwsbrief januari 2020

Korte terugblik op 2019 en alvast een voorproefje van 2020.

Het afgelopen jaar hebben we weer ontzettend veel mooie evenementen ondersteund met meubilair, event-inrichting en inzet van medewerkers op locatie. Een van deze evenementen was de Pop-Up Party van de Persgroep in de Melkfabriek Coberco in Arnhem in opdracht van Eventbureau.nl en De Artiesten. Een fantastisch evenement met top-food en bekende artiesten als Trijntje Oosterhuis, Sharon Doorson, Waylon en Tony Junior. Bekijk de video voor een impressie van het evenement. 

Amsterdam Open Air
Naast indoor-evenementen weten steeds meer festivalorganisaties ons te vinden. Het afgelopen jaar hebben we voor The Foodbookers het foodcourt op Amsterdam Open Air mogen verzorgen. Een dance festival dat plaatsvond in het Gaasperpark. Ons meubilair past bij de vooruitstrevende trendy vibe van het evenement. Met 9 stages voor plaatselijke en internationale talenten een unieke beleving voor iedereen.
Bekijk op onze website de meubellijn Stoer Steiger of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een festival te bespreken: 070 5112426


Amsterdam Open Air, meubellijn Stoer Steiger
Het Experimental Gastronomy diner van Steinbeisser
Het begon in 2012. Steinbesser organiseerde toen voor het eerst een Experimental Gastronomy diner. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een wereldwijd concept.
André Chiang, de beste Chefkok uit Azië, was in juni overgevlogen om een nieuwe culinaire beleving te creëren voor de gasten. Unieke ervaring voor alle aanwezigen. In 2020 gaan we dit event opnieuw faciliteren.

Van der Kroft Events mocht als sponsor van dit evenement ook een deel van het mastiek, glaswerk en meubilair verzorgen. Op de tafels was de servieslijn Dune van Villeroy & Boch te zien, het glaswerk van Carré en strak wit opgedekte lange tafels met witte Milaan stoelen. Samen met de unica in mastiek van de kunstenaars een mooie combinatie.
Rebranding
In 2019 zijn wij onze kernactiviteiten duidelijker gaan positioneren. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe naam, huisstijl en website. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen over deze verandering.
Ondertussen komt onze nieuwe trailer met ons nieuwe logo overal!

Samenwerking Flexx Talent Uitzendbureau
Vanaf 1 januari 2020 zijn wij een samenwerking gestart met Flexx Talent Uitzendbureau, een onderdeel van FlexxGroup dat met meerdere labels een breed dienstenpakket biedt. Deze verbinding biedt de beschikbaarheid over een grotere pool en een breder aanbod van diensten.

Gezocht: accountmanager binnendienst
Aan de slag als spin in het web voor de mooiste events! Wij zoeken per direct een enthousiaste multi tasker ter versterking van ons verkoop team. Je bent verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers en samen met het team bied jij de beste oplossing voor iedere uitdaging. Ben of ken jij deze topper? Check hier onze vacature.Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.