Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

De juiste sfeer voor je stand op de beurs

De lancering van een nieuw product of het delen van kennis gebeurt nog altijd tijdens een beurs of congres. Met ons meubilair en decoratie geven we de stand de juiste sfeer.

Wil je zelf aan de slag, bestel dan direct het meubilair via de webshop. Wil je gebruik maken van onze expertise? Neem dan contact met ons op via 070 511 2426. Dan gaan wij aan de slag. Wij maken een moodboard, plattegrond en offerte op maat.Inrichting voor congres
In de categorie ‘vergadering’ staan een aantal geselecteerde artikelen voor congressen. Hierdoor is bestellen via de webshop heel eenvoudig. Kies bijvoorbeeld voor een stoel met koppeling. Vaak is dit een vereiste van de brandweer. Daarnaast zitten er nog meer voordelen aan het koppelen van rijen stoelen. Stoelen worden niet verschoven tijdens het programma en er ontstaan geen scheve rijen. Bekijk in de categorie ‘vergadering’ onze Eigentijdse Berlijnstoel.

Maak uit onze ruime assortiment aan Podiumdelen het geschikte podium voor iedere setting.

Een spreker kan gebruik willen maken van een katheder. Kies voor een basic variant of de katheder uit onze meubellijn Weelderig Wit.Val op door de inrichting van je stand
Je bedrijf presenteren op een beurs, maar niet één van de vele zijn met dezelfde stand? Met materialen uit onze meubellijnen ontwerpen wij een unieke stand afgestemd op jouw wensen. Benieuwd welke ideeën wij over jouw stand hebben? Neem contact met ons op en we maken een moodboard, plattegrond en offerte op maat.


Voorbeeld plattegrond stand inrichting Weelderig Wit


Voorbeeld plattegrond stand inrichting Urban Industrial

Een beurs organiseren en ideeën nodig voor een cateringplein? 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor food & drinks corners.

Voorbeeld food & drinks cornerVoorbeeld plattegrond food & drinks corner

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.