Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Nieuwsbrief mei 2020

Huur extra capaciteit voor je terras in! Breid je terras voordelig uit bij Van der Kroft Events.

Vanaf 1 juni 12.00 uur opent de horeca weer haar deuren in Nederland. Er geldt geen limiet voor het aantal gasten op het terras. Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.

Wij bieden aantrekkelijke huurvoorwaarden voor lange termijn huur in de maanden juni, juli en augustus.
Je kunt bij ons ook terecht voor buiten barren, overkappingen, heaters en serveerbenodigdheden op 1,5 meter.
Bekijk ons buiten assortiment of bel ons voor een offerte 070-5112426Benieuwd hoeveel gasten je kunt ontvangen volgens de RIVM richtlijnen?
Komende tijd volgen waarschijnlijk meer versoepelingen. Ben je benieuwd of je straks 100 gasten veilig kunt ontvangen en hoeveel gasten je kunt ontvangen met 1,5 meter afstand?
Bel naar 070-5112426 of mail naar info@vdkroft.nl en wij maken een plattegrond en 3D impressies van jouw (event)locatie, zodat jij je opdrachtgever kunt overtuigen van een veilig event!Nieuw Concept: Sunrise Vibes!
Als het straks weer kan dan is het heerlijk om weer bij elkaar te komen. Klaar om een event te organiseren met een vleugje vakantiegevoel? Bekijk ons concept Sunrise Vibes!

Wij gaan aan de slag voor de totaalstyling van jouw event. Van meubilair en tabletop tot aan sfeerdecoratie. Met een creatief team kijken we naar de laatste trends.
Benieuwd hoe wij deze ongedwongen, relaxte zomerse setting op jouw locatie kunnen creëren? Bel ons gerust! Of bestel via de webshop.


Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.