Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Corona-proof evenementen bij Van der Kroft Events!

Wij zijn klaar voor anderhalve meter afstand op events! Meer dan ooit hanteren we strenge voorzorgsmaatregelen voor, tijdens en na het event. Wat mogen wij voor jou betekenen?

Voor aanvang van het event maken wij een gedetailleerde plattegrond met de inrichting van de eventlocatie (binnen of buiten). Essentieel voor een goede routing, voor onze op- en afbouw en handig om van te voren aan de gasten te versturen. Bovendien ook verplicht onderdeel van het draaiboek*. We verzorgen mooie styling op het event zodat afstand toch intiem wordt ervaren. Communicatie tijdens het event regelen we door subtiele signing op tafels, buffetten en de vloer. Passend vanuit de richtlijnen en bij het doel van het evenement.


Het juiste assortiment, veilig en hygiënisch
Wij adviseren het juiste meubilair om gepaste afstand te borgen. Ruimer opgezette tafels, stoere afzetpalen met touwkoorden, F&B uitgiftes voorzien van een hygiënische hoest ruit en decoratie, room dividers om de ruimte op te delen, mooie borrelkar om je gasten veilig en gastvrij te bedienen en hygiëne zuilen bij ingangen en centrale punten in de locatie. De back office en keuken richten we in conform HACCP normen. Alle mastiek is op hoge temperatuur gewassen en afgedekt verpakt, zo nodig per stuk. 


Een presentatie of vergadering organiseren? Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM tekenen wij de gewenste vergaderopstelling in. Zo weet je direct hoeveel gasten je kunt ontvangen. 


Van der Kroft Events neemt de zorgen uit handen 
De opbouw van het event meten we met precisie uit aan de hand van een plattegrond op schaal en de ouderwetse rolmaat. De posities van de meubels worden gemarkeerd zodat deze niet worden verplaatst. Na de opbouw en styling worden alle meubels zorgvuldig gedesinfecteerd voor aanvang van het event. Materialen worden door zo min mogelijk verschillende mensen aangeraakt, conform protocol*. 


Voel je welkom en veilig op een event door ervaren verkeersregelaars die je een parkeerplek aanwijzen, garderobe medewerkers met oog voor hygiëne en gastheren en –vrouwen die je welkom heten en er voor je zijn.


Wij gaan graag aan de slag voor een veilig totaalconcept van jouw event. Van meubilair en ‘tabletop’ tot en met de sfeerdecoratie. Met een creatief team signaleren we voortdurend de trends en behoeften. Benieuwd hoe wij een ongedwongen en passende setting op jouw locatie kunnen creëren? Bel ons gerust! Of bestel via de webshop.

* Download de laatste versie van het Protocol voor zakelijke bijeenkomsten hier.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.