Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Nieuwsbrief September 2020

Lasso event en Van der Kroft produceren samen maatwerk event concepten

Lasso event & expo solutions en Van der Kroft Events, beiden experts in hun eigen marktsegment hebben elkaar opgezocht om samen custom made concepten te produceren. Of het nu gaat om een productlancering, beurs, congres of feestavond, Lasso event en Van der Kroft bieden maatwerk oplossingen die de wens en boodschap van de opdrachtgever vertalen in de inrichting en uitstraling van het evenement.


Fabian Schrijvers (l) en Willem van Essen bezegelen de samenwerking met een ‘boks’.
Business On Stage | Ahoy Arena
In opdracht van Eventbureau.nl en Quality Bookings hebben wij de inrichting en styling verzorgd voor de masterclass 'Business On Stage'. Een prachtig evenement, op de vloer van de Ahoy Arena, ingericht voor 120 bezoekers met inspirerende topondernemers als sprekers.
Voor ons was het een feest weer onderdeel te mogen zijn van zo’n gaaf evenement.


Fotografie: Nico AlsemgeestPlayground | Sugar City
Bezoekers van het project Playground deden mee aan een zoektocht voor oplossingen en mogelijkheden events te organiseren tijdens deze huidige tijden. Passende oplossingen voor de nieuwe event standaard waarbij veiligheid, styling én beleving aan bod kwamen. Creatief en volgens de RIVM richtlijnen. Het fantastische eten tijdens het event en het walking diner na afloop werd door Hete Peper gepresenteerd op ons mastiek.


Fotografie: Floris HeuerVeilig en kunstig tafelen
Een diner voor 55 gasten in de Kunsthal in Rotterdam op 1,5 meter afstand. Veilig maar wél sfeervol en intiem! Voor Vermaat Party Service mochten wij de inrichting, bloemdeco en mastiek verzorgen.


Fotografie: Cojan van Toor

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.