Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Inspiratie en ideeën voor de gedekte tafel en inrichting

Frisse Rust: De styling trend van 2023

Voor het opdekken van deze tafel is gekozen voor een neutrale rustige basis. Het concept Frisse Rust kenmerkt zich door een combinatie van natuurlijke materialen zoals hout en rustige kleuren. Zand, beige, lichtblauw en oranje zijn de kleuren die passen binnen dit thema. Aan de Heel herkenbaar dinertafel zie je onze nieuwe zandkleurige stoel Siena staan. De tafel is gedekt met een loper van jute en de platte borden Ice blue. Een heerlijk glas wijn drink je uit de glazen van de serie Royal Leerdam en met bestek uit de Unic lijn maakt het de tafel compleet. Met bloemen passend binnen het kleurenpalet ontstaat een rustig en frisse gedekte tafel!

Bloemige Boutique: Tafeldekken met gekleurde decoratie en bloemen
De tweede gedekte tafel is erg uitgesproken en past dan ook in ons Bloemige Boutique concept. De combinatie van de strakke Zwoel zwarte tafel met de groene Liverpool stoel geeft een rijke uitstraling. Zet daarnaast geslepen glaswerk, donker robuust servies en goud bestek én je hebt een tafel met wat pit! Het gouden bestek en het glaswerk vinden elkaar door het gouden randje van het nieuwe glas ‘Tumbler Timeless Gold’. Maak het ‘af’ door een kleurrijke bloemenmix in één van onze vaasjes te zetten of een felgekleurd gerecht te presenteren.

Strakke Eenheid: servies, glaswerk en bestek mooi in zijn eenvoud
Behoefte aan overzicht en duidelijke contrasten? Dan zit je helemaal goed aan deze tafel. Een duidelijke tweedeling tussen zwart en wit door middel van creatief te gebruik maken van zwart en witte tafellinnen en passend mastiek. De ‘Set Samen’ kandelaren geven een futuristische touch aan de tafel waardoor het net even anders dan anders oogt. Het strakke glaswerk en bestek Dressed sluit aan op het strakke karakter van dit concept.

Vintage: Seizoenstyling tafeldekken
Na de winterperiode, als de zon weer doorbreekt en de krokussen beginnen te bloeien is het tijd voor lente tinten. Vrolijke bloemen, zachte stoffen en een buitengevoel op tafel. Deze gedekte tafel straalt, naast een beetje romantiek, speelsheid en nostalgie uit. Deze ingrediënten zie je terug in het houten meubilair Lissabon, de borden van Usko, Escura en Pila en de geslepen wijnglazen Melodia. Het gouden bestek zorgt voor de finishing touch. Houden jullie ook van de zachte, pastelkleurige bloemen in combinatie met okergele en roze accenten? Dit is precies wat het concept Vintage is.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.