Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Het styling team van Van der Kroft Events!

Maak kennis met ons styling-team. Op dit moment werken er twee stylisten bij Van der Kroft Events. Carolien en Rosalie, een topduo!

Carolien is onze creatieveling, niets is te gek en denkt graag out of the box. Rosalie zorgt voor een volledig en compleet project. Ze houdt overview en heeft controle op elk detail. Voor beiden geldt, ‘Nee is geen antwoord’. Ze vullen elkaar naadloos aan en hebben geen hele zinnen nodig om met elkaar te kunnen communiceren.
Carolien:
Na mijn opleiding Communicatie ben ik als zelfstandige styliste aan de slag gegaan. Al snel ontstond een team om mij heen. We decoreerden events en bruiloften waar mijn hart sneller van ging kloppen. Na een fase van flexibel werken was ik toe aan een nieuwe uitdaging welke ik vond als stylist/commercieel medewerker bij Van der Kroft Events. En ook hier kan ik gelukkig mijn hart ophalen bij grootschalige projecten en events!

Het vormgeven van een project begint uiteraard bij de vraag van de klant. Waarna ik vervolgens het internet afstruin naar soort gelijke thema’s op het gebied van interieur, natuur en mode. Dit samenvoegend, zogezegd door de blender, loopt uit tot een creatief concept.

Een persoonlijke favoriet is het STX event in samenwerking met Famous Flavours. Vanuit mijn voorliefde voor alles wat met kerst te maken heeft, hebben we dit project met heel veel plezier voorbereid en nóg meer genoten van de uitvoering. Want een event in kerstthema én diamanten stylen… Ja, dat is magisch!
 

Rosalie:
Na mijn studie op de Hogere Hotelschool ben ik aan de slag gegaan als sales coördinator bij een grote cateraar. Ik houd er van om te regelen, organiseren en alles in goede banen te leiden. Daarnaast vind ik het leuk om creatief te zijn. Met deze ingrediënten mocht ik al gauw aan de slag met het maken van mooie visuele cateringvoorstellen en offertes. Dit laatste doe ik nog steeds graag, maar nu bij Van der Kroft Events voor gave locaties en opdrachtgevers. Een project van A tot Z aanpakken, daar word ik blij van!

Trots ben ik als opdrachtgevers teruggeven dat het event helemaal naar wens was en boven verwachting van hun klant. Daarnaast word ik er blij van als het project helemaal uitpakt zoals verwacht.

Bij het bedenken van de inrichting, laat ik mijn gedachten op de vrije loop. Ik maak een mind map en daaruit ga ik opzoek naar bijpassende thema’s. Pinterest is daarbij mijn favoriet.

Benieuwd welke concepten zij hebben ontwikkelt? Vraag het lookbook hier aan!


Links: Rosalie, Rechts: Carolien


Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.