Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Event trends 2023

Een nieuw jaar vraagt om een verfrissende blik op onze huidige concepten.

Wat zijn de event-trends in 2023? En hoe passen we dit toe in onze concepten?
Nauwlettend kijken wij naar de ontwikkelingen binnen de branche en in de wereld. Deze ontwikkelingen nemen wij mee als inspiratie voor nieuwe concepten.

Nieuwe concepten voor eventstyling
We leven in een wereld waar veel gebeurt en die nu veel onrust kent. Met het concept Frisse Rust waan je je even in een omgeving waar rust en eenvoud gecomplementeerd worden met kleurrijke, frisse eyecatchers. In dit concept zie je natuurlijke en neutrale kleuren als lichtblauw, zandkleurig, wit en houttinten terug. Voeg hier cognac kleurige meubels en oranje bloemen aan toe voor een toefje pit, frisse energie en ervaar de positiviteit! 


Duurzaam een event organiseren
Duurzaamheid is inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Dit zie je ook terug in de organisatie van een event. Een vintage interieur minimaliseert de persoonlijke voetafdruk én vertelt een persoonlijk verhaal. Door middel van unieke duurzame Vintage items legt men de nadruk op de uniciteit. Zo ontstaat er een eigentijds karakter! Deze trend zetten wij voort in onze concepten en vertalen wij met de term Vintage. Je herkent het concept aan de authentieke materialen met een retro vibe, zachte kleuren en aaibare stoffen.

 


Styling van een event: Eenvoud in stijl

Het drukke leven jaagt ons vooruit. De contra reactie uit zich in een hang naar eenvoud, minimalisme en duidelijkheid. De naam van dit concept is Strakke Eenheid. Dit zie je terug in materialen met dezelfde kleur, strakke lijnen en kubistische vormen.

 


Een uniek en kleurrijk stylingconcept

Niks moet, alles mag. We ontmoeten elkaar en vieren het leven! Vanuit een behoefte aan een warme en gezellige chaos is het uitbundige concept Bloemige Boutique ontstaan. Dit concept bevat diepe rijke kleuren, art deco prints, rijke metalen, marmer en aaibare stoffen. Kortom; een concept met een warm, chique en chaotisch karakter.

 

Benieuwd naar hoe wij de trends hebben door vertaald naar nieuwe concepten? Bekijk hier onze concepten!
Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.