Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Wie bouwt het event op en af?

Met Van der Kroft Works ben je verzekerd van dat de inrichting staat zoals bedacht.

Met een professioneel team nemen wij de voorbereidende werkzaamheden van het event uit handen. Zowel de opbouw als de styling. Na afloop van het event bouwt onze ploeg de inrichting snel en efficiënt af.

Wij vertalen wensen naar een Moodboard & Plattegrond
Met een moodboard en plattegrond wordt een plan gemaakt met welke sfeer en ambiance het beste past bij het evenement. Onze stylisten zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Bijzondere en eigentijdse combinaties worden gemaakt met servies, meubilair, bloemen en decoratie.

Inrichting en styling passend bij elk soort event
De inrichting wordt bepaald op basis van het soort event. Bij een diner wordt goed gekeken naar de combinatie van gerechten en het soort servies wat hierbij past. De nadruk ligt hier op de gerechten. Bij deze selectie bedenken onze stylisten welk meubilair hier goed bij staat en welke geschikt zijn. Stoelen moeten goed en lekker zitten als je hier een lange tijd op zit. Voor meer interactie tussen de bezoekers, dan kiezen wij liever voor statafels.

Bij een plenaire bijeenkomst wordt een locatie zo ingericht dat de spreker voor iedereen zichtbaar is. Daarnaast wordt nagedacht over de uitgifte van eten en drinken. Als de wens is dat gasten zelf hun drankjes en hapjes halen, dan is een bar met voldoende loopruimte nodig.

Het plan voor een evenement wordt vastgelegd in een draaiboek
Bij het inrichten van een locatie of ruimte komt veel kijken. Wij begrijpen dat het veel is om over na te denken naast de organisatie van de andere onderdelen van een event. Onze stylisten werken nauw samen met het Works-team. Als onze opdrachtgever akkoord is met het idee voor de styling en de plattegrond, dan wordt het draaiboek ontwikkeld, het Works-team wordt gebriefd en is klaar om te bouwen!
De op- en afbouw op locatie door Van der Kroft Events

Een team van chauffeurs, opbouwers en stylisten rijden, met de materialen van Van der Kroft Events, naar de locatie van de opdrachtgever. De materialen worden uitgeladen en naar de juiste plaats op locatie gereden. Wanneer het apparatuur en meubilair op de juiste plaats staan, dan worden tafels ingedekt en gaat het team aan de slag met de decoratie. Tegen het einde van de opbouwdag doen de stylisten een laatste check en lopen een rondje met de opdrachtgever of alles naar wens is. De locatie is gereed voor het event.
Na afloop van het event komt een frisse afbouwploeg en bouwt het event efficiënt af.

 

Benieuwd naar ons Works-team? Bekijk deze pagina voor een impressie. 

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.