Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Nieuw: De designer stoel Aarhus

Arne Jacobsen…wellicht zegt de naam je wat, wellicht niet. Arne Jacobsen, ontwerper van deze unieke vlinderstoel, ontpopt zich pas echt daadwerkelijk als hij voor Frits Hansen gaat werken.

Zijn klassiekers, waaronder de vlinderstoel die hij in 1955 ontwerpt, komen dan tot leven. Het ontwerp blijkt baanbrekend te zijn waardoor de stoel nog steeds een zeer gewild exemplaar is. Zo is de Vlinderstoel nog steeds te koop in de bekende Scandinavische woonwinkel Flow in Rotterdam. Als Deense ontwerper, geboren en getogen in Denemarken. De stoel heeft de stedennaam Aarhus gekregen. De op één na grootste stad van Denemarken en tevens bekend als culturele Hoofdstad van Europa. Naast geweldige Deense architectuur en design zijn hier interessante musea en bezienswaardigheden te zien.
Nieuwsgierig geworden naar onze Aarhus stoel? Bekijk de stoel in onze webshop!De designer stoel Aarhus is een mooie toevoeging aan ons assortiment. Een opzichzelfstaand multi-inzetbare stoel geschikt voor verschillende evenementen en bijeenkomsten. Met de stoel Oslo en de klapstoel Lissabon vormt dit een fantastisch vintage-trio. Deze stoelen in de mix, geven een nostalgische ambiance.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.