Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

De OFYR, trend van het moment

Het zomerseizoen is in aantocht en daarmee is de festivalkaartenverkoop gestart. Festivals, zakelijke evenementen en feestelijke aangelegenheden worden weer buiten gevierd.

De warmte nodigt uit tot buiten leven en het leven vieren. Warme middagen openen deuren voor bruisende evenementen. Partijen worden op een outside manier ingericht met verrijdbare barren, relaxte loungemeubels en life cooking fournituren. De geur van gestookt hout, vers gebakken vlees doet een event stijgen van succesvol naar niet te overstijgen! De OFYR nodigt je uit voor een heerlijke maaltijd en een gezellige conversatie rondom deze aangename warmtebron. Een echte culinaire eyecatcher voor jouw evenement!
 
Het duurt ongeveer 30-45 minuten voordat de OFYR zijn maximale temperatuur van circa 250-300 ̊C bereikt. Vanuit het midden straalt de warmt uit en verloopt vloeiend naar de buitenzijde. De bakring heeft meerdere kooktemperaturen. Na gebruik kan je het vuur laten doven.

De OFYR is een veelzijdig alternatief voor de traditionele barbecue. Voedsel wordt in het zicht bereidt en dit is als gast prettig te aanschouwen. Vele soorten voedsel kunnen bereidt worden op de OFYR. Je kunt ermee vis of vlees grillen, maar ook groenten, brood en desserts mee bereiden. Door het grote oppervlak kan je voor grote groepen mensen eten bereiden.

Heb je advies nodig over het gebruik van de OFYR op jouw evenement, neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk dit artikel in onze webshop.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.