Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Ontdek het nieuwe assortiment van Van der Kroft Events: Meubilair

Wij hebben ons assortiment uitgebreid! Onder andere is onze categorie meubilair aangevuld met stijlvolle en comfortabele meubelstukken.

Zo zorgen wij ervoor dat we vernieuwend zijn en blijven en dat we alles hebben om een locatie in te richten tot een stijlvolle en comfortabele omgeving. Een greep uit ons nieuwe assortiment:

Stijlvolle barren, statafels en krukken
Een trendy cocktailbar of een informele drinkhoek? Onze stijlvolle statafels en krukken zullen zeker indruk maken op gasten! Met hun strakke ontwerpen en hoogwaardige, rijke materialen voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Laat jouw gasten comfortabel zitten terwijl ze genieten van heerlijke drankjes en levendige gesprekken.


Wij hebben de Barkruk Londen gecombineerd met de Zwoel Zwart Dinertafel hoog. Door het gebruik van de Eigentijds Eiken statafels Open frame zwart, blijft de locatie ruimtelijk.


De Barkrukken Londen, Valencia en Ibiza zijn goed te combineren met onze nieuwe serie Eigentijds Eiken. De serie bestaat uit verschillende varianten statafels en Open frame statafels, hoge dinertafels, barren en decoratiezuilen.





Dinersetting
Verwelkom jouw gasten aan een goed gedekte tafel en zorg ervoor dat ze comfortabel kunnen zitten en genieten van een smakelijke maaltijd en boeiende gesprekken. Bekijk onze nieuwe stoelen in de categorie Nieuw Meubilair. Ze zijn niet alleen stijlvol en stevig, maar ook uiterst functioneel.


Nieuw is ons assortiment is de Stoel Siena met zitting, in de kleuren wit en zand.


Outdoor zitmeubilair
Creëer een sfeervolle setting waar gasten kunnen genieten van het mooie weer en de gezelligheid van buiten.

Combineer onze nieuwe klaptafel en klapstoel Lissabon voor een diner buiten of maak een combinatie met de stoelen Aarhus en Oslo.




Luxe Lounge Sets
Wil je jouw gasten verwennen met een chique en ontspannen sfeer? Onze royale lounge sets zijn perfect! Combineer onze nieuwe velours fauteuils met onze stijlvolle banken, een vloerkleed, bijzettafels en decoratie. Een royale combinatie met rijke stoffen.
Creëer een gezellige hoek waar gasten kunnen ontspannen en genieten van elkaars gezelschap. 


Bekijk onze Lounge hocker zwart op de webshop.

Ontdek ons nieuw assortiment meubilair op onze webshop. Neem contact op en laat ons helpen bij het creëren van een onvergetelijk evenement! Bespreek met ons de mogelijkheden, zoals een plattegrond intekenen of een op maat gemaakt concept.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.