Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Materialen van Van der Kroft’s Party Rental wereldberoemd in Utopia

De bewoners van Utopia organiseren een kookwedstrijd. De materialen die ze hiervoor nodig hebben zijn gehuurd bij Van der Kroft’s Party Rental.

Billy en Chipp nemen het tegen elkaar op! De aankomende weken zijn spannend voor de Utopianen. De mannen gaan tegen de vrouwen koken tijdens een kookwedstrijd. Op donderdag 13 juli 2017 zal de kookwedstrijd gaan beginnen.

Onze collega Amanda was aangenaam verrast toen ze de bestelling per telefoon aannam. De wens van de Utopianen was om een buitenkeuken te plaatsen met alles erop en eraan; gasfornuis, oven, koelkast met vriezer en zelfs de afvalbakken. Amanda stelde voor, dat bij de uitstraling van Utopia, de buffetten met werktafel van de collectie Stoer Steiger heel goed zouden passen. De tafels zullen gedekt worden met bestek, borden, karaffen en glazen.

Onze chauffeur Jeroen had zijn ‘moment of fame’ op de livestream van Utopia. Hij mocht het terrein op en de horecamaterialen leveren. Tijdens dit debuut had hij nog tips voor het plaatsen van de buitenkeuken.

De vrachtwagen van Van der Kroft Party Rental  komt het terrein oprijden. 


Onze chauffeur Jeroen helpt met uitladen en geeft tips voor het opbouwen van de keuken.Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.