Zakelijke evenementen
Uitgebreid assortiment
Levering door heel nederland
Filters

Bent u klaar voor AVG? Wij wel!

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een privacywet die in de hele Europese Unie van kracht is. Dankzij deze wet is de bescherming van persoonsgegevens in alle landen van de EU op dezelfde manier geregeld en gelden dezelfde regels.

U als klant heeft door deze nieuwe wetgeving meer rechten en meer controle over het gebruik van de persoonsgegevens die u met ons deelt. Hiernaast voorkomt het dat uw gegevens oneigenlijk worden gebruikt of dat deze zomaar op straat komen te liggen!


Wat hebben we gedaan?
De afgelopen maanden hebben wij veel werk verzet om er zeker van te zijn dat uw gegevens nog veiliger zijn in onze handen.
Zo hebben wij: 
  • Een verwerkingsregister opgesteld waarin de persoonsgegevens staan die wij verwerken, met wie wij deze delen en aan welke beveiligingseisen onze systemen, maar ook die van onze partners, moeten voldoen; 
  • Ons Privacy Statement herschreven in duidelijke en voor iedereen begrijpelijke taal, en hebben wij deze geplaatst op onze website; 
  • Verschillende technische en organisatorische maatregelen genomen zodat uw gegevens te allen tijden veilig zijn; en 
  • Ons privacy beleid en -reglement intern nog verder aangescherpt. 

Uw voordelen
Hieronder de voordelen voor u op een rijtje die door het gebruik van data mogelijk worden gemaakt: 

  • Wij kennen hierdoor beter en specifieker uw behoeften en verwachtingen waardoor wij dat stukje extra service aan u kunnen verlenen; 
  • Wij kunnen het persoonlijke contact met u hebben zoals u dat van ons gewend bent en wat ons uniek maakt; 
  • Het vergroot de gebruiksvriendelijkheid op onze website; 
  • Dit helpt ons bij het correct en tijdig uitvoeren van uw opdracht; 
  • Wij kunnen u beter informeren over uw order en andere ontwikkelingen, aanbiedingen, e.d.; en 
  • Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening aan u continu blijven verbeteren en innoveren. 


Bekijk hier onze Privacy Statement waarin wij uitgebreid toelichten wat de gevolgen zijn van de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Mocht u vragen, opmerkingen of klachten hebben over de bescherming van uw persoonsgegevens door ons, dan kunt u schriftelijk of per e-mail contact met ons opnemen via info@vdkroft.nl of Marineweg 15, 2241 TX Wassenaar. U kunt ons ook telefonisch bereiken via telefoonnummer 070-5112426. Indien u het niet eens bent met het gebruik van uw persoonsgegevens door ons, kunt u eventueel een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.